VW Tiguan 2016: Radio i navigacija

 

Spremni za omiljeni koncert? Dva radija i dva navigaciona sistema stoje na raspolaganju, kao dio serijske opreme i kao opcija. Razlikuju se po broju zvučnika, vrsti ekrana kao i mogućnostima za priključak. Radio-uređajem "Composition Colour" rukuje se preko ekrana na dodir u boji veličine 12,7 cm. Uređaj čita SD memorijske kartice, ima prijem stanica u frekventnom opsegu FM/AM, raspolaže AUX-IN medijskom utičnicom za povezivanje eksternih audio izvora kao i CD-plejerom. Osam zvučnika obezbjeđuju dobro ozvučenje na svim pozicijama sjedenja.

 

Uz opcioni radio "Composition Media" (serijski za liniju opreme Highline) ide osam zvučnika. On ima sve priključke koje imaju i prethodno pomenuti modeli i dodatno ima MP3-CD-plejer kao i Bluetooth priključak za mobilne telefone. Osim toga je rukovanje veoma komforno, s obzirom na to da dodirni ekran u boji ima dijagonalu veličine 20,3 cm.

Opcioni navigacioni sistem "Discover Media" takođe ima ekran na dodir u boji veličine dijagonale 20,3 cm. Ostala oprema: 8 zvučnika, FM/AM radio-prijemnik, CD-plejer koji može da reprodukuje muziku u MP3, AAC i WMA formatu, dva proreza za SD memorijske kartice, AUX-IN i USB priključke, pripremu za mobilni telefon preko Bluetooth-a.

 

A ukoliko želite još više: Navigacioni sistem "Discover Pro" je infotainment sistem za one sa posebnim zahtjevima. On nudi ekran veličine dijagonale 20,3 cm, pregledni 3D prikaz mapa i internu fleš memoriju. Govorno upravljanje reaguje na izgovaranje naziva mjesta i ulica i proračunava maršrutu prema uputstvu. Pored toga, sistem podiže nivo komfora prilikom telefoniranja: zahvaljujući Bluetooth tehnologiji telefoniranje bez upotrebe ruku je još udobnije.

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi