Dobro je kada svog kopilota možete da izaberete sami.

Radio i navigacija

Spremni za omiljeni koncert? Dva radija i dva navigaciona sistema stoje na raspolaganju, kao dio serijske opreme i kao opcija. Razlikuju se po broju zvučnika, vrsti ekrana kao i mogućnostima za priključak. Radio-uređajem "Composition Colour" rukuje se preko ekrana na dodir u boji veličine 12,7 cm. Uređaj čita SD memorijske kartice, ima prijem stanica u frekventnom opsegu FM/AM, raspolaže AUX-IN medijskom utičnicom za povezivanje eksternih audio izvora kao i CD-plejerom. Osam zvučnika obezbjeđuju dobro ozvučenje na svim pozicijama sjedenja.

Uz opcioni radio "Composition Media" (serijski za liniju opreme Highline) ide osam zvučnika. On ima sve priključke koje imaju i prethodno pomenuti modeli i dodatno ima MP3-CD-plejer kao i Bluetooth priključak za mobilne telefone. Osim toga je rukovanje veoma komforno, s obzirom na to da dodirni ekran u boji ima dijagonalu veličine 20,3 cm.
Opcioni navigacioni sistem "Discover Media" takođe ima ekran na dodir u boji veličine dijagonale 20,3 cm. Ostala oprema: 8 zvučnika, FM/AM radio-prijemnik, CD-plejer koji može da reprodukuje muziku u MP3, AAC i WMA formatu, dva proreza za SD memorijske kartice, AUX-IN i USB priključke, pripremu za mobilni telefon preko Bluetooth-a.

A ukoliko želite još više: Navigacioni sistem "Discover Pro" je infotainment sistem za one sa posebnim zahtjevima. On nudi ekran veličine dijagonale 20,3 cm, pregledni 3D prikaz mapa i internu fleš memoriju. Govorno upravljanje reaguje na izgovaranje naziva mjesta i ulica i proračunava maršrutu prema uputstvu. Pored toga, sistem podiže nivo komfora prilikom telefoniranja: zahvaljujući Bluetooth tehnologiji telefoniranje bez upotrebe ruku je još udobnije.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team