"Park Assist".

Prepustite parkiranje jednostavno vašem automobilu.

Može li vaš Volkswagen da stane na mjesto za parkiranje ili ne? Opciona pomoć pri parkiranju sa upravljanjem "Park Assist" pomoću svojih senzora u prolasku premjerava obije strane ulice i nalazi odgovarajuće mjesto za parkiranje. Pri tom, rastojanje od ivičnjaka smije da iznosi 0,5 do 1,5 metara a brzina ne smije da bude veća od 40 km/h. Ako uključite migavac, sistem prepoznaje na koju stranu ulice želite da parkirate i započinje postupak. "Park Assist" automatski upravlja u uzdužna i poprečna mesta za parkiranje i u okviru granica sistema manevriše vozilom i u najužim prostorima za parkiranje. Vi preuzimate dodavanje gasa i kočenje. Praktična podrška isparkirava vaš Volkswagen iz uzdužnog mjesta za parkiranje, pri čemu vi ipak zadržavate kontrolu nad vozilom.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team