Veća snaga, manje goriva

Benzin ili dizel? Nema pogrešnog izbora - za visok nivo efikasnosti, štedljivosti i prikladnosti za svakodnevicu. To obezbjeđuje inteligentna kombinacija sistema direktnog ubrzavanja i tehnologije punjenja koja se kod benzinskih motora naziva TSI, a kod dizelskih TDI. A zahvaljujući upotrebi BlueMotion Technology dodatno ćete štedjeti gorivo, a da se pri tome ne morate odreći dinamike: uz rekuperaciju energije kočenja i start-stop sistem. Kod dizel agregata sa turbopunjačem vašeg novog modela Tiguan upotrebljavaće se sistem dvostrukog doziranja "Twindosing": emisije se mogu dodatno smanjiti povezivanjem dva SCR katalizatora.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team