Dobra klima tokom vožnje za sve

Vaši putnici željeli bi da smanje temperaturu, ali vama odgovara nešto viša? Uz 3-zonsku regulaciju klima-uređaja temperature na vozačevoj strani, suvozačevoj strani i zadnjim sjedištima moguće je namještati nezavisno jedne od drugih. Zahvaljujući intuitivnom rukovanju na dodir regulisaćete, od modela Tiguan Life, serijski klima-uređaj "Air Care Climatronic" sasvim komforno unutar svog vidnog polja. A klima-uređaj može još puno toga: broj obrtaja ventilatora može da se smanji zavisno od brzine vožnje i dodatnh kriterijuma kako bi se smanjila jačina zvuka klimatizacije. Filter sa aktivnim ugljem neće dopustiti ulazak neželjenih saputnika poput polena, spora gljivica, fine prašine i ostalih alergena u vozilo. A pri aktivaciji sistema za pranje stakla ili ubacivanju stepena za vožnju unazad automatski se prebacuje na zatvoreno kruženje vazduha. Time se obezbjeđuje dobra klima u vozilu tokom svake vožnje.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team