Vaše aplikacije na većem ekranu

Komforno korišćenje aplikacija i sadržaja - vam omogućava opcioni App-Connect.* Muzika, vijesti, mape ili audio knjige prenose se na ekran infotainment sistema i sa njima možete da rukujete direktno iz svog vidnog polja. Moguća su tri interfejsa za povezivanje pametnog telefona: Apple CarPlay™, Android Auto™ kompanije Google i MirrorLink®. Posebno praktično: korišćenje usluga Apple CarPlay™ i Android Auto™ kompanije Google putem mogućnosti bežičnog povezivanja za navigacione sisteme "Discover Media" i "Discover Pro" kao i radio uređaj "Ready 2 Discover".

* App-Connect obuhvata tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se spriječilo odvraćanje pažnje, tokom vožnje mogu da se pokrenu samo sertifikovane aplikacije. U vezi sa time uvažite i to da se određene aplikacije ne nude za svaku od tih triju tehnologija te kao i da se raspoloživost tih tehnologija može razlikovati zavisno od pojedine zemlje. Informacije o kompatibilnosti smartphone-a pronaći ćete na stranici www.volkswagen.de/mobiltelefon, za Apple CarPlay™ na stranici https://www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na stranici https://www.android.com/intl/de_de/auto/ a za MirrorLink® na stranici https://mirrorlink.com/.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team