Pratite samo one informacije koje želite da vidite.

Active Info Display.

Sa aktivnim informacionim ekranom, Active Info Display (dio serijske opreme za Varijantu Highline), u vašem modelu Tiguan uživaćete u brojnim prednostima kombinovanog instrumenta sa velikim TFT ekranom u boji visoke rezolucije i veličine dijagonale od 31 cm (12,3 inča).

Zahvaljujući različitim informativnim profilima, u svakom trenutku možete ciljano da odredite prioritetne podatke koji će se, uz klasične sadržaje kao što su obrtomjer, brzinomjer i brojač pređenih kilometara, dodatno prikazivati na kominovanom instrumentu. Informativne profile birate brzo i jednostavno preko multifunkcionalnog volana vašeg modela Tiguan.

U zavisnosti od potreba možete na primjer da izaberete detaljan prikaz podataka o vožnji ili optički prikaz sistema podrške.

Osmišljen koncept prikaza obezbjeđuje pregledan i fleksibilan prikaz uz optimalnu iskorišćenost postojeće površine: na taj način je moguće prostor oko velikih krugova obogatiti dodatnim podacima.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team