4MOTION Active Control.

Svejedno da li se radi o putevima rezervisanim za saobraćaj motornih vozila ili o zavejanim putevima, sa opcionim sistemom 4MOTION Active Control na raspolaganju vam stoje različiti, prilagođeni profili vožnje. Sistemom se udobno rukuje preko prekidača sa funkcijom okretanja i pritiskanja. Pri tom imate mogućnost izbora između profila vožnje Snow, Offroad i Offroad Individual. U dodatnom Onroad profilu moguć je izbor npr. ekonomičnog Eco ili dinamičnog Sport režima. Sistem je u sprezi sa podrškom za vožnju nizbrdo, elektronskom kontrolom stabilnosti i elektronskom blokadom diferencijala. U zavisnosti od izabranog profila mjenjaju se i karakteristike pogona kao što su doziranje goriva preko pedale gasa, promjena stepena prenosa, kočenje motorom, podrška pri polasku i stepen blokade. Rezultat toga je doživljaj vožnje koji je još bezbrižniji - čak i po snijegu i putevima sa neutvrđenom podlogom.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team