4MOTION

Opcioni inteligentni pogon na svim točkovima 4MOTION u milisekundama obezbjeđuje da svaki pojedinačni točak ima odgovarajuću trakciju sa podlogom. Na taj način je pouzdano moguće sprečavanje proklizavanja i blokiranja, tako da automobil ima sigurnu trakciju na gotovo svakoj vrsti podloge. 4MOTION time doprinosi većem nivou komfora. Osim toga je moguće njegovo kombinovanje sa sistemima za kontrolu dinamike vožnje kao što su elektronska kontrola stabilnosti, kontrola proklizavanja pogonskih točkova (ASR), kontrola obrtnog momenta motora (MSR) i elektronska blokada diferencijala (EDS).

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane i orijentacione, uključujući PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Uzbudljivo inovativan. Tiguan

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team