T-Roc radi to za vas.

Opuštajuća vožnja.

Monotoni putevi, uske trake i tesni putevi u zemlji, vozači sada mogu uživati u koncentraciji. Na sreću, T-Roc je standardno opremljen "Lane Assist". To može doprinijeti izbjegavanju nesreća uzrokovanih nedostatkom koncentracije.

Takođe možete koristiti opcionu automatsku kontrolu udaljenosti ACC kako biste izbjegli stresne situacije. Ona nadgleda saobraćaj ispred vas i održava razdaljinu- čak i do brzina od 210km/h.

Accident Assistance je dostupan za vozila sa DSG mjenjačem sa dvostrukom spojnicom. Na taj način T-Roc prati vozilo brzinom od 0 do 60km/h nezavisno kontrolišući gas i kočnicu. Takođe drži vozilo u svojoj traci.

Sa "Emergency Assist" možete imati sistem on board koji preuzima kontrolu vozila u slučaju hitne medicinske pomoći.  Aktivira se kada vozač ne upravlja, ne koči i ne ubrzava. Ako je sistem detektovao takvu situaciju, "Emergency Assist" se aktivira- nakon upozorenja, između ostalog, sa kočenjima i prelascima iz jedne u drugu traku- dovodi T-Roc-a u stanje mirovanja.

U granicama mogućnosti sistema.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team