Ostavite sportski utisak.

T-Roc Sport.

Ko može da odoli? Aluminijumski naplaci od 17 inča i vidljivo naglašena crvena klješta kočnica za nezaboravan izgled. Sa zadnje strane tamno crvena zadnja LED svijetla naglašavaju samouvjereni izgled. Zadnji prozor i zadnji bočni prozori su takođe zatamnjeni i savršeno se uklapaju u sportski izgled T-Roc Sport-a. Zatamnjenja apsorbuju solarna zračenja i tako stvaraju posebno osvjetljenje u unutrašnjosti. Na taj način možete da vozite hladne glave iako vam srce ubrzano kuca usled toliko zabave.

Uz enterijer takođe ide i crni krovni prozor a ambijentalna svijetla vam dopuštaju da uronite u prijatnu atmosferu. Dok je svjetlost u prostoru za noge bijele boje, osvjetljene dekor trake su crvene. Pedale su od nerđajućeg čelika a standardni multifunkcionalni upravljač presvučen kožom je lakši za upravljanje. Udobna sportska sjedišta vozača i putnika obezbjeđuju primetnu bočnu podršku a integrisana, ručno podjesiva lumbalna podrška pomaže vam da udobno sjedite na dužim putovanjima. Standardno su presvučena tkaninom "Gem" dizajna, a na zahtjev dostupna su i kožna "Vienna" sjedišta.

Optionale Mehrausstattungen gegen Aufpreis.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team