Izražajan dizajn za vaš svakodnevan život.

T-Roc Design.

T-Roc dizajn vam daje slobodu. 17-inčni točkovi su dostupni u tri dodatne boje. Kao dodatak, možete koristiti dvobojne zaštitne obloge kako biste dali vozilu individuani pečat. Hromirani detalji daju modni izgled vašem T-Roc dizajnu. Mogu se naći, na primjer, kao maske na prednjoj rešetci ili trapezoidnim poljima na zadnjem djelu vozila. Difuzor je srebrne boje i naprijed i pozadi.

Kada uđete u vozilo, ambijentalno svjetlo je bijele boje: dekor trake, prednja i zadnja svjetla za čitanje i svjetlo u prostoru za noge, stvaraju posebno prijatnu atmosferu. Sa Dash Pad- dizajnirani panel na kontrolnoj tabli- možete birati između četiri različite boje i samim tim dizajnirati enterijer po vašem ukusu.

Sjedite na udobna sjedišta, koja su opciono dostupna u jednoj od dvije varijante kvalitetne kože "Vienna". Sa ove prijatne početne pozicije, telefonirate preko telefonskog interfejsa* dok vozite.

Sjedite u komforna i udobna sjedišta koja su u jednoj od dve varijante "Vienna" visokokvalitetne kože. Sa ove prijatne polazne tačke, možete telefonirati, putem telefonskog interfejsa, opušteno tokom putovanja.

Da li ste ponijeli svoju omiljenu muziku na USB-u? Zahvaljujući USB- interfejsu, možete je slušati preko zvučnika u vašem T-Rocu. Sa ovom opcijom nema dosade.

Posebno tokom dužih putovanja, detekcija umora može biti značajna pomoć: čim registruje odudaranje od normalnog upravljanja1, detekcija umora preporučuje pauzu optičkim i zvučnim signalima.


1) IU granicama mogućnosti sistema

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi