Zato što cenite kada se energija efikasno koristi.

Performanse.

Želite da se zabavljate ali ne po svaku cijenu? TSI motor za novi T-Roc vas ubjeđuje kroz performanse i efikasnost. Čak i pri malim brzinama, koristite maksimalni obrtni momenat. Ekonomični TDI motori su dizel motori sa turbinom i direktnim ubrizgavanjem. Veoma su tihi u radu i podržavaju sportski stil vožnje zahvaljujući visokom obrtnom momentu.

Za T-Roc na raspolaganju su još i TSI i TDI motor sa 4MOTION pogonom na svim točkovima kao i TSI motorom sa aktivnom kontrolom cilindra. On optimizuje efikasnost motora tako što isključuje dva cilindra kada se ne zahtjeva velika snaga. Vozićete normalno i možete koristiti multifunkcionalni ekran da biste proverili u kom režimu motor trenutno radi.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team