Osvojite kolovoz I lako parkirajte.

Park Assist i pomoć pri parkiranju.

U novom modelu T-Roc parkiranje je dječija igra. Opciona pomoć pri parkiranju olakšava parkiranje kod uzanih parking prostora. To omogućavaju senzori na prednjoj i zadnjoj strani. U okviru granica sistema, bićete upozoreni o preprekama zvučnima signalima i grafičkim prikazom na ekranu infotainment sistema.

Još jedna funkcija pomoći parkiranju je uključena funkcija kočenja. Prilikom vožnje unazad od 10 km/h, sistem može izbjeći sudar ili smanjiti njegove posledice pomoću naglog kočenja. Funkciju kočenja promenom stepena prenosa možete aktivirati  kada vozite u naprijed. Prilikom prepreke ispred vozila, automatski se aktivira kočnica ako ne reagujete na zvučne signale pomoći pri parkiranju.

"Park Assist", koji je dostupan na zahtjev, može vam pomoći da pronađete parking mjesto. On unapred pregleda parking mjesta sa obije strane kolovoza i pronalazi pravo parking mesto za vas. "Park Assist" automatski upravlja u uzdužnim i poprečnim parking prostorima i, u granicama mogućnosti, kontroliše vozilo u i izvan uskih parking mesta. Preuzima gas i kočnice.

U granicama mogućnosti sistema.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team