Udobno se smjestite.

Komfor.

U modelu T-Roc možete osjetiti visoki kvalitet materijala i pažljivo odabranu opremu. T-Roc Design već ima udobna prednja sjedišta kao standardna.  U T-Roc Sport-u, vozač i suvozač sjede na udobim Sport sjedištima, koja su posebno dizajnirana sa bočnom podrškom. U naslonu se nalaze lumbalni podupirači kako biste odmarali svoja leđa.

Presvlake za sjedišta vam omogućavaju da izrazite svoj ukus. Opciona koža "Vienna", koja odiše salonskim šarmom, veoma je elegantna.

Još jedna svijetla tačka- u svakom smislu- je opcioni panoramski krov. On propušta više svijetlosti u unutrašnjost vozila. Krov se sastoji iz dva velika dijela, prednji dio koji ima električnu mogućnost podizanja i klizanja. Ukoliko je sunce prejako, stakleni prozor jednim pritiskom na dugme može biti u potpunosti prekriven roletnom.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team