Držite sve pod kontrolom u kabini.

Kokpit.

Kada prvi put sjednete u kabinu, uskoro ćete se naći u svom ležištu, pošto su instrument tabla i kontrole dizajnirani prema vozaču. Ukoliko želite, umjesto dobro poznate analogne instrument table dostupan je digitalni aktivni info displej. Na primjer, on pokazuje detaljne informacije o vožnji ili grafički prikaz vašeg sistema pomoći vozaču u nekoliko različitih profila. U kombinaciji sa navigacionim sistemom, može se prikazati i mapa na ekranu- komfor koji ćete cijeniti. 

Kabine T-Roc Sport i T-Roc Design-a karakteriše upravljač presvučen kožom. Ovo omogućava da koristite brojne funkcije, kao što je infotainment sistem, bez pomjeranja ruku sa upravljača. Prednost u kojoj možete uživati i u osnovnom dizajnu T-Roc-a. Ako ste izabrali T-Roc-a sa 4MOTION pogonom, takođe možete koristiti 4MOTION Active Control. Ovo vam omogućava da izaberete željeni profil vožnje od "snijeg" do "sport" režima.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team