Izdvaja se iz mase.

Duo-kolor varijante.

Za varijantu vašeg modela T-Roc možete izabrati i boju za krov, retrovizore i A stub. Pored klasičnih možete izabrati T-Roc Sport u crnoj ili jarko crvenoj boji, da biste još više naglasili sportski izgled vašeg T-Roc-a. Za dizajn T-Roc-a izaberite između crne, čisto bijele, crnog hrasta braon metalik i jarko crvene. U zavisnosti od kombinacije boja, možete koristiti i vašu omiljenu boju da biste stvorili zanimljiv kontrast ili šarmantan akcenat kako biste se razlikovali od drugih i uticali na karakter vašeg T-Roc-a.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team