Pomaže vašem modelu T-Roc prilikom promene trake i parkiranja.

„Blind Spot“-senzor

Ako se automobil približi iza vas a ne vidite ga u vašem bočnom i zadnjem retrovizoru, onda je to vozilo u slijepom uglu. Prije promjene trake, može vam pomoći isprobani i testirani pogled preko ramena a sada i opcioni "Blind Spot" senzor. On vas može upozoriti na brzini od 15 km/h aktivacijom LED indikatora u spoljašnjem rerovizoru vašeg modela T-Roc. Ako i dalje koristite signal za skretanje, svijetlo će brže i svjetlije signalizirati da bi vas upozorilo na vozilo u slijepom uglu. U kombinaciji sa standardnim "Lane Assist", senzor slijepog ugla vas čak može upozoriti intervencijom korigovanja upravljanja prije promjene trake.

Pomoć pri parkiranju pomaže vam pri kretanju unazad. Saobraćaj iza vas prate senzori koji se nalaze u zadnjem odbojniku. Ukoliko drugo vozilo, biciklista ili pješak prilazi sa strane, bićete upozoreni zvučnim signalom i upozorenjem na ekranu infotainment sistema. Ako ne reagujete na vrijeme sistem može smanjiti mogućnost udesa u slučaju neposrednog udesa pomoću intervencije kočenja ili u idealnom slučaju ga može i spriječiti.

U granicama mogućnosti sistema.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team