Gledajte informacije koje želite da vidite.

Active Info Display.

Sa novim opcionim aktivnim Info ekranom, uživaćete u Kombi-Instumentima visoke rezolucije, 26cm (10,25 inča) TFT ekran u boji. Pored veće gustine piksela, intenzivnije boje i svetline, kao i veći kontrast, nudi vam mogućnost da gledate iz više uglova. Dobijte određene podatke o klasičnom sadržaju kao što su brzinometar, tahometar i brojač kilometara na instrument tabli.

Ono što želite da vidite je višenamenski upravljač i infotainment sistem: možete, na primjer, da pristupite detaljnim informacijama o vožnji, da prikažete navigacionu mapu preko cijelog ekrana ili sistem za pomoć pri vožnji. Umesto analogne instrument table, sada takođe možete imati informacije o naslovu pjesme koja je trenutno puštena na MP3 plejeru, ili o kontaktu sa kojim trenutno razgovarate. Ili možete izabrati kombinaciju, na primjer, navigacione mape i medijski prikaz.

Možete da konfigurišete do tri prikaza preko infotainment sistema, sačuvate ih i izaberete ih pritiskom na dugme preko višenamenskog upravljača. Takođe je dostupan i klasični profil. Ovde se, kao i obično, prikazuje višenamenski ekran brzine i broja obrtaja.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Samopouzdanje. Od samog početka. T-Roc.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team