Individualan po vašem ukusu.

Charakter.

Postavite nove kriterijume sa dizajnom T-Cross-a: linija od haube motora do zadnjih svjetala, ivičasta karoserija  i veća udaljenost od poda daju progresivnost njegovoj konturi, kao i dinamičku optiku muskularnom SUV-u.
Njegov offroad karakter dodatno se pojačava produbljenjem na haubi koja na taj način djeluje još snažnije.

Tipično za SUV jeste izdignuto sjedište zbog kojeg se osjećate kao da stojite iznad stvari. A zahvaljujući ravnim linijama prozora imate dobar pregled tokom vožnje.

Radujte se modernom dizajnu i kvalitetnoj izradi Vašeg T-Cross-a. Ono što doprinosi svježini izgleda jeste crna obloga od plastike na kućištu točkova i bočnim pragovima. To, uostalom, važi i za zadnju stranu T-Cross-a, koja sa svojim markantnim reflektorskim trakama i LED svjetlima zagarantovano ostavlja trajni utisak.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team