Oblikujte svoj enterijer po vašem ukusu.

Volite boje koje zrače energijom? Onda je fakultativni dizajnerski paket "Energetic Orange" savršen za vas. Presvlake za središnju sekciju i unutrašnjanost u naradžastoj je boji i u boji terakote -  šik kombinaciji koja odiše mladošću. "Transition", dekor u 3D dizajnu u intenzivno naradžastoj i sivoj boji, takođe je jedan od dizajnerskih hajlajtova . Sa njim se savršeno uklapaju poklopac središnje konzole u intenzivnoj naradžastoj, obloga volana i zatamnjena zadnja stakla. 17-inčni "Manila" točkovi" za T-Cross Lyfe i 18-inčni "Köln" točkovi u jarko narandžastoj boji za T-Cross Style, kao i kućišta retrovizora u intenzivno naradžastoj uspješno stavljaju tačku na njegov veseli izgled.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team