Uvek tu za Vas.

Sistem hitnog poziva eCall.

Sistem poziva u nuždi eCall pružiće vam podršku u hitnim slučajevima. Pomoć se u slučaju nužde poziva automatski ili pritiskom na dugme. Ako vaš Volkswagen registruje sudar, eCall će automatski uspostaviti vezu sa lokalnim operaterom centrale (PSAP) i proslediti važne informacije utvrđene u okviru granica sistema (npr. tačna lokacija, informacije o vozilu) kako bi se obezbedila brz amedicinska pomoć. Sistem poziva u nuždi eCall u svakom trenutku će vas informisati o aktuelnom statusu upućenog hitnog poziva.

Šesto čulo u sklopu serijske opreme.

"Lane Assist".

Podrška zadržavanja vozila u kolovoznoj traci može pri brzini od preko 60km/h da prepozna da li vozilo nehotice napušta kolovozu traku.* Korektivnom podrškom upravljača može da vrati vašu pažnju na događanja u saobraćaju.*

 

*U okviru granica mogućnosti sistema

Najbolja vožnja na distanci.

"Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi i sistemom prepoznavanja pešaka

Sistem nadzora okoline "Fron Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi može unutar granica mogućnosti sistema u slučaju pretećeg sudara naletom od pozadi smanjite eventualne posledice ili u idelanon slučaju sprečiti sudar. *

Ovaj sistem može da prepozna pešake na kolovozu i upozori vozača. Ako izostane reakcija vozača sistem može da aktivira kočenje u nuždi.

* U granicama mogućnosti sistema

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team