Enterijer po vašem ukusu? Izvolite.

Snaga je u prirodi. Ako je ovo vaš moto , onda vam savjetujemo da uzmete fakultativni paket "Bambus Garden Green". Središnja sekcija i unutrašnja strana sjedišta su u miksu boja od tirkizne, narandžaste i platinasto sive. Dekor u 3D dizajnu "Transition" je u sjajno crnoj i sivoj boji i stvara prirodnu atmosferu u unutrašnjosti vozila, koju kompletiraju zatamnjena zadnja stakla i poklopac središnje konzole u sjajno crnoj boji. Uz to dolaze i Bambus Garde kućišta retrovizora, 17-inčni "Manila" točkovi za T-Cross Life i 18-inčni "Köln" točkovi za T-Cross Style u nijansama Bambus Garden zelene ili crne. Na ovaj način svaka vožnja Vašim T-Cross-om postaje posebno iskustvo za Vaša čula.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team