Gledajte samo informacije koje želite da vidite.

Sa novim, opcionim Active Info displejom uživaćete u prednostima kombinovanog instrumenta sa TFT displejom u boji veličine 26 cm (10,25 inči). Pored velike gustine piksela, intenzivnih boja, svjetline i velikog kontrasta na raspolaganju vam je i mogućnost biranja različitih vrsta prikaza. Možete da vidite dodatne informacije o klasičnim podacima kao što su brzina rotacije diska ili kilometraža.
Preko višenamenskog volana i infotejnment sistema birate ono što želite da vidite. Možete, sve u zavisnosti od vaših potreba, dobiti uvid u detaljne informacije o vožnji, prikazati navigacionu mapu na cijelom displeju ili dobiti vizuelni prikaz Vaših sistema za pomoć vozaču. Takođe možete da vidite i nazive pjesama koje trenutno idu na vašem MP3 plejeru ili ime osobe sa kojom telefonirate. Ili možete da napravite kombinaciju od navigacione mape i medijskog prikaza.
Preko infotejnment sistema moguće je konfigurisati i sačuvati do tri vrste prikaza i izabrati ih pritiskom na dugme preko višenamjenskog volana. Dodatno je dostupan i klasičan profil. Kao i obično, prikazan je višenamjenski prikaz između brzine i brzine obrtaja.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ja sam više. T-Cross

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team