Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi
Nova vozila
Nađi dilera / servis

Komfor u vožnji i dinamika Amortizeri

Volkswagen originalni amortizeri

Volkswagen originalni amortizeri konstruisani su tačno prema Vašem Volkswagen vozilu i njegovoj težini. Oni takođe moraju da budu prilagođeni prema svim elektronskim sistemima zaštite kao i drugim komponentama voznog postroja Vašeg Volkswagen vozila. Volkswagen originalni amortizeri ispunjavaju sve te zahtjeve. Zahvaljujući savršenoj usklađenosti svih originalnih komponenti, oni tako obezbeđuju visok nivo sigurnosti i uživanja u vožnji.

Uverljive prednosti

Volkswagen originalni amortizeri sprečavaju preopterećenje pojedinih komponenti voznog postroja i prevremeno habanje, na primjer pneumatika. Na taj način ste  zaštićeni od nepotrebnih troškova koji zbog toga nastaju.

Volkswagen originalni amortizeri mogu bez problema da izjednače različita opterećenja voznog postroja, kakva na primjer nastaju u toku vožnje u krivinama, uz uverljivu stabilnost u krivinama i sigurnost upravljanja.

Volkswagen originalni amortizeri reaguju superiorno na svaku neravninu na kolovozu i brzim smanjenjem energije vibriranja garantuju optimalno prianjanje na površinu puta. Volkswagen originalni amortizeri zadržavaju vozilo u saobraćajnoj traci, posebno prilikom naglog kočenja i bez obzira na broj putnika, prtljag i opterećenje prikolice, nikada ne gube kontakt sa kolovozom.