Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Persönlicher Komfort. Bereit, wenn Sie es sind.

Persönlicher Komfort. Bereit, wenn Sie es sind.

Sie müssen ins Büro und draußen ist es kalt? Schön, dass Ihr Elektroauto bereits voll aufgeladen und wohltemperiert an der Wallbox oder Ladesäule auf Sie wartet. Beim Einsteigen werden Ihre persönlichen Komforteinstellungen im Fahrzeug aktiviert. Mit den Worten "Hallo ID., fahr mich zur Arbeit" startet die Navigation. Auch die neueste Software hat Ihr ID. auf Ihren Wunsch bereits über Nacht per Over-the-Air Update aufgespielt. Das ist Teamwork.

Personalizacija vašeg ID. 

Vaš ID. vas lično pozdravlja1: položaj sedenja, podešavanje retrovizora, osvetljenje, udobna klima i pomoć u vožnji mogu da se sačuvaju u vašem profilu za vozača i mogu da se sačuvaju u vašem ID.-u.
Elektromobilnost može da bude praktična.

Over-the-Air ažuriranja za vaš ID. 

Uz ažuriranja bežičnim putem, vaš električni automobil ostaje u toku sa Volkswagenom: vaše vozilo dobija novi softverski paket preko mobilne veze za prenos podataka, nakon čega se rad i udobnost mogu poboljšati i dodati nove funkcije - bez potrebe za posetu servisnom partneru.

Plan polaska

Prava priprema čini električnu mobilnost još pogodnijom za vas. Za to možete da koristite We Connect ID. Podesite vreme polaska, kada električni automobil treba da bude napunjen i na pravoj temperaturi i tako će vas čekati na stanici za punjenje. Pojedinačna vremena polaska mogu se čak podesiti za različite lokacije punjenja i dane u nedelji. To je vaš ID. dobro prilagođen vašim planovima.

Klimatizacija u vašem ID.

Preko We Connect ID-a. Aplikacija pomoću koje možete da kontrolišete klima uređaj u svom ID-u. podesite ugodnu temperaturu pre nego što krenete - bilo spontano pre polaska ili automatski u uobičajeno vreme polaska. Na ovaj način leti uđite u reshlađeno vozilo. A zimi vam električni automobil pruža toplu dobrodošlicu. Čak su i zaleđeni prozori stvar prošlosti.

Online glasovna komande u vašem ID-u.

Ako želite da slušate radio stanicu na putu, pronađete stanice za punjenje električnih automobila ili izaberete drugu rutu, sve što treba da uradite je da to kažete - jer vaš ID. sluša vašu komandu. Možete da kontrolišete mnoge infotainment i funkcije vozila preko intuitivne glasovne kontrole2 bez skretanja pogleda sa puta. Najbolje od svega, ne morate da pamtite glasovne komande. Prijateljski pozdrav "Zdravo ID". dovoljan je i vaš ID. je spreman za vaša uputstva.

Info poziv u vašem ID. 

Imate li pitanja o onlajn uslugama ili korišćenju vozila dok ste na putu? U vašem ID.-u odgovor je samo pritiskom na dugme. Dugme za informativni poziv1 automatski će vas uputiti na Volkswagen korisničku podršku, koja će vam pružiti brze informacije i pomoć.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team