Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Upgrades | Aktiviranje funkcija | Volkswagen

Preko Upgrade-a se naknadno mogu aktivirati funkcije poput App-Connect-a, navigacije ili Light Assist-a.

 

Preko Upgrade-a se naknadno mogu aktivirati funkcije poput App-Connect-a, navigacije ili Light Assist-a.

Sve najbolje za vašu budućnost! Naknadno.

We Connect je vaš ulazak u najnoviju generaciju mobilnih online usluga u brojnim Volkswagen modelima. Dostupne su vam brojne We Connect usluge online, od samog početka. Nakon jednokratne aktivacije i registracije sa vašim Volkswagen ID-om, We Connect ne samo da čini vašu svakodnevicu prijatnijom, već i komfornijom. Ono što je pritom novo za vas jeste mogućnost da aktivirate vaš Volkswagen za izabrane nove funkcije čak i nakon kupovine vašeg vozila. Potom se one mogu prilagoditi vašim potrebama. I sasvim jednostavno u vašoj In-Car prodavnici Infotainment sistema ili u We Connect veb prodavnici. Kao We Connect glavni korisnik, ovde možete pogledati i direktno online kupiti dostupne Upgrades funkcije za vaše vozilo.

Navigacija: Znajte gde da idete

 

Želite boju orijentaciju? Naknadno aktivirajte funkcije navigacije za vaš Infotainment sistem "Ready 2 Discover" i nadogradite vaše vozilo intuitivnom navigacijom. Aktivacijom dobijate integrisanu, intuitivnu navigaciju sa prikazom karte za Evropu i pristupom tačkama interesa (POIs). Ove funkcije su vam trajno dostupne nakon aktivacije u vozilu i nisu povezane sa internet vezom ili We Connect ugovorom. Pored ovih praktičnih offline funkcija, možete pristupiti dodatnim korisnim online uslugama u vezi sa We Connect Plus licencom. Zahvaljujući online informacijama o saobraćaju, kao glavni korisnik bićete informisani o promenama i opasnostima na vašoj deonici gotovo u realnom vremenu, a online kalkulacija rute brine se za optimizovano i predvidivo navođenje na odredište. Zahvaljujući online ažuriranju karti, materijal vaše karte se ažurira automatski i u redovnim intervalima u vašem Infotainment sistemu, kada je vaše vozilo online.

Vaš Volkswagen uvek nauči nešto novo: Upgrades funkcije za vozilo pripremljeno za We Connect

Upravljanje govorom: "Zdravo Volkswagen"

 

Vaš Volkswagen vas razume. Pozdravom "Zdravo Volkswagen" stupate u prirodan dijalog - tako se omogućava bezbedno i udobno upravljanje izabranim funkcijama telefonije, medijima ili navigacijom. U tu svrhu aktivirajte upravljanje govorom za vaš Infotainment system "Ready 2 Discover" ili "Discover Media" i brojnim funkcijama vašeg vozila vašim glasom. U zavisnosti od modela vozila i opreme, brojnim drugim izabranim funkcijama vozila može se upravljati govorom. Tako možete da se u potpunosti koncentrišete na put i još više uživate u vožnji automobila.

App-Connect Ponesite vaše aplikacije u auto

 

Pomoću App-Connect-a se izabrane aplikacije i sadržaji prenose direktno u vaš Volkswagen, na displej Infotainment sistema, pa se mogu udobno i pregledno koristiti u vašem vidnom polju. Tako postaje moguće da jednostavno pristupite, na primer muzici, vestima, kartama ili audio knjigama. Volkswagen vam nudi tri interfejsa za priključivanje pametnih telefona, sa brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ kompanije Google i MirrorLink®. Korišćenje Apple CarPlay™, kao i Android Auto™ kompanije Google, osim toga je i bežično moguće kao Upgrade za navigacioni sistem "Discover Media", kao i za "Ready 2 Discover". Kako bi se sprečilo ometanje pažnje, u toku vožnje mogu da se pokrenu samo sertifikovane aplikacije.

Light Assist: Bez zaslepljivanja. U skoro svim situacijama.

 

Regulacija dužine svetlosnog snopa "Light Assist" na noćnu vožnju u Golfu baca potpuno novo svetlo. Sa kamerom ugrađenom ispred vetrobranskog stakla, Light Assist može da u sklopu granica sistema prepozna motorna vozila koja dolaze u susret ili voze ispred i da automatski prebacuje između oborenih i dugih svetala. Zar to nisu dobri izgledi za vas?

Automatska regulacija razmaka : Održava razmak. I ograničenje brzine.

 

Automatska regulacija razmaka ACC održava brzinu koju ste podesili konstantnom do 210 km/h. Kada se vaš Golf približi vozilu ispred vas, ACC automatski prilagođava brzinu unutar granica sistema i na taj način može da održava razmak koji ste podesili.

Ambijentalno osvetljenje (višebojno): Za unutrašnji mir.

 

Udahnite vašem Golfu više karaktera. Proširenjem osnovnog ambijentalnog osvetljenja, unutrašnjost se može osvetliti u skladu sa raspoloženjem, zahvaljujući individualnom izboru boja. Sa ambijentalnim osvetljenjem (višebojno), kao Upgrade funkcija na raspolaganju vam je prošireni paket boja i samim tim veći izbor boja za dizajniranje akcenata osvetljenja. Bilo hladnija ili toplija boja svetla, u osvetljenoj metropoli ili noću na mračnom lokalnom putu: Pri svakoj vožnji za vas i vaše saputnike kreirate drugačiju, odgovarajuću atmosferu.

Osvetljenje okoline (efekat): jasno informativno


Pomoću ambijentalnog osvetljenja (efekat) proširite vaše osnovno ambijentalno osvetljenje intuitivno razumljivom vizualizacijom različitih funkcija. U zavisnosti od opreme, to uključuje upozoravajuće i informativne sadržaje, kao na primer prikaz ubrzanja ili upozorenja na vratima.

Pregled Upgrades funkcija za vaš Volkswagen

Ovde možete da dobijete prvi neobavezujući uvid u to koje se izabrane Upgrades funkcije mogu aktivirati retrospektivno u vozilu po vašem izboru. Generalno, vozilo mora da ima potrebne tehničke funkcije i hardverske uređaje za određeni Upgrade. Da biste saznali koje od njih su konkretno dostupne za vaš Volkswagen, posetite vašu In-Car prodavnicu Infotainment sistema ili We Connect veb prodavnicu. Glavni korisnik ovde može da pogleda i kupi Upgrades funkcije konkretno dostupne za vaše vozilo.

Golf 8 i varijante modela Dodatno za „We Connect” pripremljena vozila
Navigacija Dolazi kasnije
Upravljanje glasom Dolazi kasnije
App-Connect Dolazi kasnije
Regulacija dugog svetla Light Assist -
Ambijentalno osvetljenje (višebojno) -
Osvetljenje okoline (efekat) -
Automatska regulacija razmaka ACC -
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team