Zatvoriti meni
Zatvoriti

We Upgrade
uvek u toku

 

Sve najbolje za vašu budućnost! Naknadno.

We Connect je vaš ulazak u najnoviju generaciju mobilnih online usluga u brojnim Volkswagen modelima. Dostupne su vam brojne We Connect usluge online, od samog početka. Nakon jednokratne aktivacije i registracije sa vašim Volkswagen ID-om, We Connect ne samo da čini vašu svakodnevicu prijatnijom, već i komfornijom. Ono što je pritom novo za vas jeste mogućnost da aktivirate vaš Volkswagen za izabrane nove funkcije čak i nakon kupovine vašeg vozila. Potom se one mogu prilagoditi vašim potrebama. Sasvim jednostavno online u vašoj In-Car prodavnici Infotainment sistema. Kao We Connect glavni korisnik, ovde možete pogledati dostupne "We Upgrade" funkcije za vaše vozilo.

Vaš Volkswagen uvek nauči nešto novo: We Upgrade funkcije za vozilo pripremljeno za We Connect

Upravljanje govorom: "Zdravo Volkswagen"

 

Vaš Volkswagen vas razume. Pozdravom "Zdravo Volkswagen" stupate u prirodan dijalog - tako se omogućava bezbedno i udobno upravljanje izabranim funkcijama telefonije, medijima ili navigacijom. U tu svrhu aktivirajte upravljanje govorom za vaš Infotainment system "Ready 2 Discover" ili "Discover Media" i brojnim funkcijama vašeg vozila vašim glasom. U zavisnosti od modela vozila i opreme, brojnim drugim izabranim funkcijama vozila može se upravljati govorom. Tako možete da se u potpunosti koncentrišete na put i još više uživate u vožnji automobila.

App-Connect Ponesite vaše aplikacije u auto

 

Pomoću App-Connect-a se izabrane aplikacije i sadržaji prenose direktno u vaš Volkswagen, na displej Infotainment sistema, pa se mogu udobno i pregledno koristiti u vašem vidnom polju. Tako postaje moguće da jednostavno pristupite, na primer muzici, vestima, kartama ili audio knjigama. Volkswagen vam nudi tri interfejsa za priključivanje pametnih telefona, sa brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ kompanije Google i MirrorLink®. Korišćenje Apple CarPlay™, kao i Android Auto™ kompanije Google, osim toga je i bežično moguće kao "We Upgrade" funkcija za navigacioni sistem "Discover Media", kao i za "Ready 2 Discover". Kako bi se sprečilo ometanje pažnje, u toku vožnje mogu da se pokrenu samo sertifikovane aplikacije. 

Light Assist: Bez zaslepljivanja. U skoro svim situacijama.


Regulacija dužine svetlosnog snopa "Light Assist" na noćnu vožnju u novom Golfu baca potpuno novo svetlo. Sa kamerom ugrađenom ispred vetrobranskog stakla, Light Assist može da u sklopu granica sistema prepozna motorna vozila koja dolaze u susret ili voze ispred i da automatski prebacuje između oborenih i dugih svetala. Zar to nisu dobri izgledi za vas?

Ambijentalno osvetljenje (višebojno): Za unutrašnji mir.


Udahnite vašem novom Golfu više karaktera. Proširenjem osnovnog ambijentalnog osvetljenja, unutrašnjost se može osvetliti u skladu sa raspoloženjem, zahvaljujući individualnom izboru boja. Sa ambijentalnim osvetljenjem (višebojno), kao "We Upgrade" funkcija na raspolaganju vam je prošireni paket boja i samim tim veći izbor boja za dizajniranje akcenata osvetljenja. Bilo hladnija ili toplija boja svetla, u osvetljenoj metropoli ili noću preko mračnog lokalnog puta: Pri svakoj vožnji za vas i vaše saputnike kreirate drugačiju, odgovarajuću atmosferu.

Golf 8 i model varijante Druga vozila spremna za "We Connect"
Navigacija Biće omogućeno kasnije Biće omogućeno kasnije
Glasovne komande Biće omogućeno kasnije
App-Connect Biće omogućeno kasnije
Kontrola svetala Light Assist
Ambijentalno osvetljenje (višebojno)
Automatska kontrola udaljenosti ACC
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team