Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Komfor. Kao stvoreno za vas.

Komfor. Kao stvoreno za vas.

Potreban vam je automobil, ali ključ je kod vašeg partnera? Neka vam ga jednostavno pošalje putem pametnog telefona. Zahvaljujući personalizaciji, vaša lična podešavanja će biti aktivirana momentalno. Osećajte se kao kod kuće – čak i na putu prema kancelariji: Jednostavno izgovorite „Odvezi me na posao“ i vaš Volkswagen će pokrenuti navigaciju. Jer, on vas razume bolje nego ikada pre. To se zove timski rad.

Mobilni ključ

 

Zbogom traženje ključa - vaš pametni telefon kao mobilni ključ* otvara i pokreće vaš Volkswagen momentalno. Pošaljite dodatne digitalne ključeve svojim prijateljima i članovima porodice i omogućite im jednostavno korišćenje vašeg vozila. Prvih pet mobilnih ključeva su vam besplatno na raspolaganju, dodatni mobilni ključevi mogu se direktno kupiti u In-Car prodavnici vašeg Infotainment sistema ili u We Connect veb prodavnici.


* Dostupno samo sa opcionim navigacionim sistemom "Discover Pro" (za Passat, Arteon i Golf) ili Discover Media (samo Golf) i u vezi sa We Connect aplikacijom. Inicijalno je za Passat i Arteon na raspolaganju pet besplatnih, a za Golf posle kupovine funkcije takođe pet mobilnih ključeva. Mobilni ključevi se u roku od prve 4 godine mogu aktivirati odmah po zaključivanju We Connect ugovora. Prenos mobilnog ključa zahteva proveru identiteta pošiljaoca ključa putem postupka Volkswagen Ident. Posle instalacije na kompatibilnom pametnom telefonu mobilni ključ ima rok važenja od jedne godine, koji je vezan za krajnji uređaj.

Personalizacija

 

Vaš Volkswagen Vas prepoznaje - i nakon postavljanja Vašeg VW-računa i početne prijave u vozilu, potpuno automatski i u zavisnosti od opreme, aktivira vaša podešavanja brojnih sistema, od sedišta do svetala, klime, Infotainment-a i navigacije do asistencije za vozača. Maksimalna udobnost kod zamene vozila i za različite korisnike.

Online-upravljanje glasom

Uz online nadogradnje opcionog upravljanja govorom* dobijate još bolju kontrolu govora. Izaberite svoju omiljenu muziku, potražite svoju omiljenu internet radio stanicu putem upravljanja govorom i koristite intuitivni unos odredišta prilikom navigacije. U novom Golfu osim toga možete da diktirate e-poruke kao i da ih date na čitanje ili možete da upravljate vašim In-Car aplikacijama - a da pritom ne odvajate pogled sa puta.

 

* (Online) upravljanje govorom je trenutno na raspolaganju na sledećim jezicima: nemački, engleski (GB i US), francuski, španski, češki i italijanski.

Planiranje termina za servis

Da biste u svakodnevnici mogli da se skoncetrišete na bitne stvari, vaš Volkswagen će se po želji pobrinuti za vaše termine servisa. Čim predstoji servis poput inspekcije ili zamene ulja, vozilo po želji i ako postoji internet veza, prosleđuje sve važne podatke vašem preferiranom servisnom partneru, koji će Vas kontaktirati sa predlogom termina.* Volkswagen servisnog partnera možete jednostavno sami da potražite u vašem myVolkswagen delu za kupce i da ga izaberete. Zahvaljujući prenosu podataka vaša radionica čak može da proceni koliko biste vremena mogli da planirate za termin servisa. Tako će se planiranje servisa obaviti takoreći samo od sebe.


* Detaljnije informacije o obradi podataka možete pronaći u izjavi o zaštiti podataka pod sledećim linkom:  www.myvolkswagen.net/weconnect-legal-mod123

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team