Zatvoriti meni
Zatvoriti

Preduslovi za Car-Net Volkswagen online usluge

To vam je potrebno

 

Za korišćenje Guide & Inform Car-Net usluge, potreban vam je navigacioni sistem u vašem Volkswagen vozilu. U to spadaju "Discover Media" i "Discover Pro", kao i "Innovision Cockpit" za Touareg.

Za Car-Net paket usluga "Security & Service" potreban vam je, međutim, servis za hitne pozive i on može kao i "App-Connect" neograničeno da se koristi već sa radiom "Composition Media".

U vezi sa navigacionim sistemom "Discover Pro", mi preporučujemo i pripremu za telefon "Business", koja vam pruža mogućnost da podesite WLAN pristupnu tačku u vašem Volkswagen vozilu. Tako ćete vi i vaši saputnici imati puno prednosti od mnogih Car-Net ponuda. Za vaš navigacioni sistem "Discover Media", CarStick LTE [@DIS_9 / VX04] brzo i jednostavno ponovno pravi vezu sa internetom kao i WLAN pristupnu tačku u vašem Volkswagen vozilu.

Preko We Connect aplikacije možete da upravljate mnogim uslugama preko vašeg pametnog telefona. Kada je povezan sa Infotainment sistemom, on može, pored toga, da obezbjedi pristup internetu, koji vam je potreban za korišćenje Car-Net usluga. Za neke funkcije su, pored toga, potrebne i tehničke komponente u vozilu, npr. sistem za upozorenje na krađu za uslugu "Online sistem za upozorenje na krađu".

U zavisnosti od vozila, na raspolaganju su različiti paketi usluga, koje možete (ako to niste uradili prilikom kupovine vašeg vozila), da rezervišete preko We Connect portala. Ako su ispunjeni tehnički preduslovi, potreban vam je korisnički nalog, koji se otvara u par koraka.

  • Navigacioni sistem "Discover Media", "Discover Pro" ili "Discover Premium"
  • Radio sistem "Composition Media" (ograničen)
  • Pametni telefon osposobljen za Android™ ili iPhone™ sa pristupom internetu
  • Paket usluga Car-Net
  • Volkswagen korisnički nalog

Da biste mobilne online usluge mogli lako da koristite svuda, sa vašim Volkswagen ID-om se prijavite na We Connect portalu i zatim se registrujte sa vašim vozilom. Ako još nijeste kreirali Volkswagen ID, portal će vas korak po korak voditi kroz postupak registracije.

Na We Connect Portal

We Connect aplikacija i We Connect Portal

Nakon registracije možete da prozovete i upravljate funkcijama Car-Net usluga pregledno preko We Connect portala, ili preko We Connect aplikacije na vašem krajnjem mobilnom uređaju. Ovde možete da preuzmete aplikaciju:

Preuymite sa App Store

Preuzmite sa Google Play

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team