Više prostora za vaš komfor.

Unutrašnjost

Vaša sigurnost je u centru pažnje: Polo Trendline specifikacija: "Front Assist" sistem nadzora, standardna je oprema, uključuje i Kočenje u slučaju nužde u gradskim uslovima kao i Zaštitu pešaka, pomaže u otkrivanju kritičnih situacija i skraćuje put kočenja u hitnim slučajevima. Vazdušni jastuk takođe nudi dodatnu zaštitu putnicima naprijed i pozadi prilikom hitnih slučajeva.

 

Mnogo prtljaga? Nikakav problem sa prostranošću novog Pola. Comfortline specifikacija: u standardu ima ravan odeljak na podu za prtljag. U kombinaciji sa simetrično razdvojenim naslonima na zadnjem sjedištu, sada možete lakše odlagati druge predmete ili namirnice iz veće kupovine. Radio uređaj "Composition Colour", klima uređaj i višenamenski upravljač, standardno u Polo Comfortline, pružaju osjećaj kvalitetnog zvuka i prijatne klime tokom cijele godine.

U savršenom svjetlu.

Ambijentalno osvjetljenje

Ne morate biti u mraku kada vozite po mraku. Ambijentalno osvjetljenje , koje je standardno u Polo Highline opremi, stvara prijatnu atmosferu sa akcentom na unutrašnjost vozila: naslon za glavu, donja ivica komandne table, prostor za noge, dekorativni elementi na vratima i prednji prostor za odlaganje (opciono sa bežičnim punjačem) su stilski naglašeni bijelim snopom svjetlosti.

 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Polo.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team