Dobro izgleda: Točkovi za novi model Polo

Kako vam se dopada? Osnovna verzija Pola je fabrički opremljena čeličnim točkovima od 14 inča sa ratkapnama, linija "Comfortline" opremljena je 15-inčnim naplacima "Sassari". 16-inčni aluminijumski naplaci "Las Minas" deo su standardne opreme modela Polo u liniji opreme "Highline". Za linije opreme "Comfortline" i "Highline" u ponudi je veći izbor opcionih aluminijumskih naplataka: elegantni "Las Minas" (16 inča) sa detaljima u Adamantium srebru, moderni "Torsbi" (16 inča) sa sjajnom i crnom površinom, ekspresivni "Pamplona" (17 inča) sa pet dvostrukih krakova, dostupni samo za Polo Highline, sa detaljima glam srebra ili adamantijum srebra.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Polo.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team