Ako želite možete ga koristite samo za slušanje muzike.

Radio "Composition Colour"

"Composition Colour" radio funkcioniše baš kao vaš pametni telefon, koristeći stakleni ekran u boji veličine 16,5cm (6,5 inča): i sa mogućnošću dodira. Međutim, on može i mnogo više, budući da ima slot za SD karticu i reprodukciju MP3 i WMA datoteka.

Svi Infotainment sistemi u Polu okrenuti su ka vozaču i intuitivno su raspoređeni na kontrolnoj tabli. Otvori su sada smješteni ispod ekrana gde su sada prilično visoko postavljeni, kako bi pomogli ergonomiji i bili lakše uočljivi.

Ako želite možete ga koristite samo za slušanje muzike.

Radio "Composition Media"

Želite da imate veći ekran, CD plejer sa MP3-om i WMA reprodukciju i šest zvučnika? Onda je "Composition Media"opcioni sistem pravi izbor za vas na vašim putovanjima. Sa ekranom osjetljivim na dodir veličine 20,3 cm (8 inča), on uključuje sve funkcije "Composition Colour" sistema uključujući Bluetooth telefonski sistem za nekoliko mobilnih telefona i USB konekciju.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Polo.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team