Polo se prilagođava vašem stilu vožnje.

Profili vožnje

U novom modelu Polo sada možete individualno da prilagodite vaš stil vožnje određenoj situaciji putem selekcije profila vožnje. Odaberite svoji režim vožnje pritiskom na dugme, ili dodirom na ekran osjetljiv na dodir na vašem Infotainment sistemu. Vožnja i upravljanje u kombinaciji sa DSG mjenjačem sa dvostrukom spojnicom automatski se prilagođava.

Režim ECO vožnje pomaže vam da vozite uz ekonomičnu potrošnju goriva. On prilagođava performanse motora i aktivira start/stop sistem ukoliko nije već aktiviran. Aktivirana je i kontrola optimalne potrošnje klima sistema kao i termičko upravljanje. Ukoliko vozite sa DSG mjenjačem sa dvostrukom spojnicom, ranije se aktiviraju stepeni prijenosa i započinje štednja energije što je češće moguće.

Ako jednostavno želite da uživate u standardnoj udobnosti vožnje, jednostavno se oprijedelite za profil vožnje pod nazivom NORMAL. Izaberite SPORT režim ako želite da se vozikate okolo, ili budite fleksibilni sa režimom INDIVIDUAL.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Polo.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team