Stvorite idealnu klimu za vaše putovanje.

Klima uređaj "Climatronic"

Sa kontrolom klime u dvije zone, opcioni "Climatronic" sistem vam omogućava da podešavate temperaturu zasebno za vozača i putnike kako bi svi putovali u svojoj idealnoj mikroklimi. "Climatronic" čini više: brzina ventilatora se kontroliše prema brzini vozila i stoga radi blaže i tiše pri sporijim brzinama. Sistem se automatski prebacuje na režim recirkulacije kada perete vetrobransko staklo ili kada se krećete u nazad da neprijatni mirisi ne bi ušli u vozilo.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Polo.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team