Na pravom kursu uz dobru zabavu.

Car-Net "Guide & Inform"

Car-Net: u Volkswagenu, tako nazivamo internet u vašem vozilu. Car-Net nudi niz praktičnih usluga i korisnih aplikacija. Car-Net "Guide & Inform" paket usluga je dostupan za vas sa opcionim "Discover Media" navigacionom uslugom. Konektovanje na internet znači da možete koristiti najažurnije podatke na raspolaganju. Na primjer, možete saznati skoro u realnom vremenu kad se stvara i raščišćava gužva u saobraćaju. A još je pogodnije što će se vaša ruta sama prilagođavati automatski.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Polo.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team