Omogućava da vidite tačno one informacije koje želite.

Active Info Display

Sa novim opcionim aktiv info ekranom možete uživati u prednostima instrument table sa TFT ekranom u boji, visoke rezolucije dijagonale 26cm (20,25 inča). Pored veće gustine piksela, intenzivnijih boja i svjetline, kao i većeg kontrasta, takođe je u ponudi i opcija izbora različitih prikaza. Omogućeno je precizno prikazivanje dodatnog sadržaja, kao što je brojač, brzinomjer i brojač kilometraže na instrument tabli.

 

Jednostavno izaberite sve što želite da vidite koristeći multifunkcionalni upravljač i Infotainment sistem: u zavisnosti od vaših potreba, možda ćete želiti da prikažete detaljne podatke o vožnji ili navigacionu mapu preko cijelog ekrana, ili vizuelni prikaz vaših sistema asistencije. Umjesto klasičnog analognog instrumenta na cijelom ekranu možete prikazati informacije o naslovu pjesme koja se trenutno reprodukuje sa vašeg MP3 plejera ili informacije o kontaktu sa kojim trenutno razgovarate telefonom. Ili biste se radije odlučili za kombinaciju, recimo, navigacione mape i prikaza medija.

Možete da konfigurišete i sačuvate do tri prikaza putem Infotainment sistema, a zatim ih izaberete pritiskom na dugme na multifunkcionalnom upravljaču. Tradicionalni profil je dostupan koji, kao obično, prikazuje višenamenski ekran koji naizmenično pokazuje brzinu i broj obrta.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Polo.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team