Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Pouzdan, udoban i sportski.

Sportski i upečatljiv dizajn otvara brojne opcije za prilagođavanje. Enterijer Pola je takođe i unaprijeđen: sada posjeduje i odeljak za odlaganje mobilnog telefona sa opcijom induktivnog punjenja kao i infotainment sisteme sa do 20,3 cm (8 inch) displejima

Oprema i dizajn

Polo: sa svojim jasnim stilom i elegantnim linijama, pravi savršen balans dizajna i funkcije. Osvaja obožavaoce svojom udobnošću, sigurnošću i savremenim dodacima. Ukratko: voljećete da vozite Polo.

Spoljašnjost

Spoljašnjost
Pokažite samouvjerenost.

Novi Polo stvara nepogrešiv i sportski utisak. Sa svojim dugačkim poklopcem motora, prednji dio se čini dinamičnijim a takođe I prostranijim, zahvaljujući horizontalnim linijama. Njegova sportska pojava i kompaktne dimenzije obećavaju maksimalno uživanje u vožnji.

Saznajte više

Unutrašnjost

Unutrašnjost
Više prostora za Vaš komfor.

Istaknute karakteristike unutrašnjosti novog modela Polo uključuju ambijentalno osvjetljenje, sjedišta sa opcijom lumbalne podrške i nove dekorativne elemente. Polo je, takođe, i veći, što znači više prostora za vozača, suvozača i putnika koji se voze pozadi.

Saznajte više

 

Osvjetljenje

Osvjetljenje
Da li ste spremni za tako puno svjetlosti?

Užitak u ovom fenomenu: novi Polo se može pohvaliti dnevnim svjetlima i halogenim prednjim svjetlima koja su standardna, koja daju jedinstveni izgled. Na zahtjev, moguće je unaprijediti sportski izgled vašeg Pola sa LED prednjim i LED zadnjim svjetlima u zadnjoj svjetlosnoj grupi.

Saznajte više

 

Točkovi

Točkovi
Dobro izgleda za Vas: ponuda točkova za Polo.

Odgovarajući točkovi za vaš novi Polo su stvar ukusa. Možete izabrati čelične ili aluminijumske naplatke da biste dodali lični pečat vašem Polu.

Saznajte više

Istaknuti detalji iz različitih uglova.

Polo: 360 stepeni

Infotainment.

Bilo da morate da obavite poziv, želite trenutnu informaciju o saobraćaju, želite da dođete na svoju destinaciju koristeći sistem za navigaciju ili jednostavno želite da slušate muziku- vaš Polo nudi brojne opcije za korišćenje moderne tehnologije na prikladan i jednostavan način.

Radio
Navigacija
Car-Net

Radio
Ako želite možete ga koristiti samo za slušanje muzike.

Da li volite da slušate muziku dok vozite, ali takođe želite da ostanete dobro informisani uživajući u komforu prve klase? U tom slučaju bićete zadovoljni sa dva radio uređaja u ponudi.

Navigacija
Odaberite skretanja vrijedna putovanja.

Ponekad direktna ruta nije uvijek i najbolja. Izbegnite gužve u saobraćaju i otkrijte nove destinacije sa opcionim "Discover Media" navigacionom funkcijom sa Car-Net konekcijom.

Car-Net
Povezani sa svime što Vam je važno.

Da li je vaš pametni telefon uvijek online? Zašto ne i u automobilu? Car-Net vodi novi Polo na informacioni autoput. Brojne nove pogodnosti za vas. Uskoro više nećete željeti da budete bez bogatstva informacionih usluga.

Sistemi asistencije.

Inteligentni sistemi pomoći vozaču u vašem Polu pružaju poboljšanu udobnost vožnje i mogu vam pomoći da se izborite sa kritičnim situacijama ili da ih čak i izbjegnete. Čak i ako ne primjetite ovu tehnologiju, dobar je osjećaj samo znati da je tu.

Sistemi asistencije

Bezbjednost

Nazad na pregled

Bezbjednost zahtjeva mnogo pomoćnika.

Nekada se neočekivane stvari mogu dogoditi. Sistemi asistencije mogu biti od koristi.

Vožnja

Nazad na pregled

Molimo vas da se ne raspravljate oko toga ko će voziti.

Biće vam zadovoljstvo da vozite novi Polo. Ovi praktični sistemi pomoći vam takođe mogu pomoći da se mnoge stvari olakšaju. Priuštite sebi malo opuštanja na dužim putovanjima ili dozvolite svom vozilu da vam pomogne u saobraćaju.

Parkiranje

Nazad na pregled

Vožnja je zabavna a sada i parking može biti zabavan takođe.

Parkiranje može postati pravi test strpljenja. Koliko je dobro znati da vam opcioni sistem pomoći pri parkiranju u novom modelu Polo može pomoći da parkirate vaše vozilo sa lakoćom.

Komfor.

Bićete zadivljeni koliko je udobna vožnja u vašem novom Polu. Na dužim putovanjima, sada možete udobno da sjedite i da brinete o svojim leđima zahvaljujući njegovoj udobnoj opremi. Individualno podesite željenju unutrašnju klimu zahvaljujući opcionom "Climatronic" klima uređaju.

Active Info Display

Active Info Display
Omogućava vam da vidite tačno one informacije koje želite.

Analogno je zastarelo. Na zahtjev možete zamjeniti tradicionalnu instrument tablu visoko rezulucionim ekranom. Inovativni i moderan Aktivni info displej na instrument tabli daje vam mnogo više informacija od brzine i i nivoa goriva u rezervoaru.

Saznajte više

Komforna sjedišta

Komforna sjedišta
Poželjećete da ostanete u sjedištu sa ovim nivoom udobnosti.

Bez obzira da li idete na duže ili kraće destinacije- uvijek ćete se udobno smestiti u vašem novom Polu. Ergonomska sjedišta, koja su standardna, paziće na vaša leđa tokom putovanja a toliko su udobna da ćete zaboraviti da sjedite u automobilu.

Saznajte više

 

"Climatronic" klima uređaj

"Climatronic" klima uređaj
Stvorite idealnu mikroklimu za vaše putovanje.

Previše toplo, previše hladno ili nešto između? Pronalaženje idealne temperature može biti veoma teško. Posebno ako putujete sa nekoliko putnika. Opciona klima za dvije zone, u vašem Polu, ove rasprave ostavlja u prošlosti.

Saznajte više

 

Panoramski klizno/podizni krov

Panoramski klizno/podizni krov
Sunce, vjetar i drugo: krovni prozor ima mnoge funkcije.

Uživajte u prelepom pogledu: zahvaljujući panorama podizno/pokretnom krovu, jasno možete vidjeti nebo i sunčevu svjetlost a prijatan vazduh može ući u vaš Polo.

Saznajte više

Keyless Access

Keyless Access
Otvorite vrata kao magijom.

Jednostavno ulazite bez ključeva u ruci. Neophodno je samo da ga nosite sa sobom, zahvaljujući opcionom "Keyless Access" sistemu za zaključavanje i pokretanje. Tada možete i upaliti motor bez ključa jednostavnim pritiskom na dugme.

Saznajte više

Tehnologija.

Moderna tehnologija motora u vašem Polu karakteriše ekomičnost, veliki obrtni momenat i snaga. Prava stvar ako volite vožnju i vozite mnogo, ali želite da smanjite potrošnju.

Profili vožnje
Start-Stop-Sistem

Profili vožnje
Polo se prilagođava vašem stilu vožnje.

Da li više volite da vozite ekonomično ili na sportski način? Ili je komfor više u vašem stilu? Sa opcionim izbornim profilom vožnje, možete prilagoditi ponašanje vozila svom ličnom stilu vožnje trenutnim uslovima na putu i uslovima saobraćaja.

Start-Stop-Sistem
Kočenje generiše energijju.

Ostavljanje upaljenog motora na semaforu nepotrebno troši gorivo. Tako da start/stop sistem isključuje motor kada sklonite nogu sa gasa. Međutim, kada kočite, sva oslobođena energija se vraća akumulatoru i tamo se čuva.

Individualizacija.

Odaberite vaš dizajn iz brojnih paketa i prilagodite svoj Polo jedinstvenim potrebama. Mali detalji vašem Polu mogu dati karakter i pretvoriti ga u modernog saputnika.

 

"Style"-Paket

Pružite svom Polu transformaciju.

Unaprijedite unutrašnju opremu vašeg Pola opcionim "Style" paketom. Pored udobnih sportskih sjedišta i tamnih presvlaka, visoko kvalitetnim dodacima, kao što su sjajno oslikani dekorativni elementi, aplikacije od veštačke kože i sivi dekorativni šavovi, stvaraju zapanjujući enterijer.

Saznajte više

Dekor paket

Izaberite jedinstven izgled vašeg enterijera.

Dekor paket ispunjava sve vaše jednistvene zahtjeve: izaberite jednu od tri kolorne teme. Komandna tabla i drugi elementi sada su dostupni u različitim bojama.

Saznajte više

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team