Koncepcija prostora je rafinirana.

Unutrašnjost.

Uđite i osetite na trenutak atmosferu, koja se više dovodi u vezu s višom klasom. U novom Passatu možete uživati u osjećaju slobode prostora: pomoću horizontalnih ukrasa (dekora) na instrument tabli i vezom sa vratima vizuelno se povećava unutrašnji prostor, i na taj način ga čini veličanstvenijim i prostranijim. Visokokvalitetni materijali i kreativna jasnoća, koje karakterišu vrhunski karakter enterijera, zadiviće vas isto toliko kao i ogroman prostor za noge.

Srednja konzola sa velikom policom za odlaganje, elegantna kontrolna tabla i visokokvalitetni dekori dovode u harmoniju stilsku eleganciju i funkcionalnu urednost.

Sjedite u svoj Passat i nećete više poželjeti da izađete iz njega. Sjedišta sa individualno podesivim naslonima za glavu ispunjavaju zatjeve za estetikom i komforom.

 

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team