Uživajte u komforu na pritisak tastera.

Travel Assist.

Sa novim Passatom upravljanje vozilom uz asistenciju za vas više neće biti stvar budućnosti. Uz pomoć tehnike asistencije za upravljanje vozilom "Travel Assist", koja se može dobiti po želji, vi već danas možete pritiskom na taster na upravljaču da uživate u komforu. "Travel Assist" će se pobrinuti za sigurnost u vožnji na visokom nivou1,2:

· Naročito na autoputu i na dobro izgrađenim magistralnim putevima "Travel Assist" za vas može da održava položaj vozila u kolovoznoj traci i brzinu a da pri tom vodi računa o odstojanju u odnosu na vozila koja se kreću ispred vas.

· U kombinaciji sa mjenjačem sa duplim kvačilom DSG vozićete se opušteno kroz zastoje u saobraćaju i uslove vožnje sa mnogo zaustavljanja i ponovnog kretanja.

U granicama mogućnosti sistema.

Vozač mora da bude spreman da preuzme kontrolu od sistema asistencije u svakom trenutku i neće biti oslobođen odgovornosti u slučaju nezgode.

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team