Elegancija i dinamika– ukratko.

Spoljašnjost.

Novi Passat spaja doslednu funkcionalnost i sportsku liniju i daje stilski elegantan izgled. Svojom siluetom i naglašenim linijama odgovaraju visokim standardima. Upečatljiva rešetka hladnjaka i svjetlosni potpisi prednjih svjetala odmah će privući vaš pogled.

Radujte se izražajnom izgledu i visokom kvalitetu izrade. Prednji i zadnji branici, LED-farovi odn. opcionalno LED-Matrix-farovi kao i novooblikovana LED- stop svijetla uvjeriće vas u novi dizajn.

Program točkova je takođe stvarno dobar1: Pored serijskih točkova, između ostalog možete da birate između aluminijumskih felni od 17 cola  "Sebring" u High Gloss Steel Dark (tamni čelik visokog sjaja), aluminijumskih felni od 18-cola" Liverpool" u Adamantium Dark ili "Bonneville" u crnom kao i aluminijumskih felni od 19 cola "Pretoria" u mat tamnom grafitu (Dark Graphite).

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team