Visoka rezolucija i interaktivno.

Digitalni kokpit.

Opcionalni digitalni kokpit na posebno pregledan način će vam prikazati važne informacije u visokoj rezoluciji na displeju veličine 26 cm (10,25 cola). Pored velike gustine piksela, intenzivnijih boja i dobre osvjetljenosti, kao i većeg kontrasta, on nudi mogućnost da izaberete različite prikaze. Po vašem izboru će vam biti prikazani dodatni podaci, uz klasične sadržaje kao što su brojač obrtaja, brzinomjer i brojač kilometara.

Na multifunkcionalnom upravljaču i preko Infotainment sistema možete izabrati, koje informacije želite da vidite: po potrebi, na primjer, mogu biti prikazani detaljni podaci o vožnji, navigaciona karta na cjelom displeju ili optički prikaz vaših sistema za asistenciju u vožnji. Na cjeloj površini ekrana mogu biti prikazane i informacije o nazivu pjesme koja se upravo pušta preko Vašeg MP3 plejera, ili ime kontakta, sa kojim upravo razgovarate. Ili možete da izaberete kombinaciju npr. navigacione karte i medijskog prikaza.

Preko Infotainment sistema možete da konfigurišete do tri prikaza, da ih memorišete i da vršite njihov izbor pritiskom tastera na multifunkcionalnom upravljaču. Dodatno vam je na raspolaganju i klasični profil. Ovde se na uobičajeni način prikazuje multifunkcionalni prikaz između brzine i broja obrtaja motora

Ovde prikazana vozila mogu u pojedinim detaljima da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Srbiju i Crnu Goru. Kod nekih primera prikazana je dodatna oprema koja je dostupna uz doplatu. Sve cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene maloprodajne cene i uključuju PDV.

Close
Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team