VW Passat Variant: Komfor vožnje

 

Svejedno da li sjedite naprijed ili nazad: obradovaće Vas komforna klima jer je podešavanje opcionog klima-uređaja "Climatronic" sa 3-zonskom kontrolom temperature (serijski od linije opreme Highline) moguće prema željama vozača, suvozača i putnika na zadnjoj klupi.

 

Od pregledno prikazanih informacija opcionog multifunkcionalnog pokazivača "Premium" (serijski od linije opreme Highline) korist prije svega ima vozač: za provjeru podataka o vožnji dovoljan je samo jedan pogled. Opciono na raspolaganju stoji i Active Info Display koji na svom velikom TFT ekranu u boji visoke rezolucije pregledno prikazuje sve podatke koje vozač želi da vidi.

 

Uživanje u slušanju muzike nudi opcioni radi-aparat "Composition Media" (seriski od linije opreme Highline). Pomoću njegovog ekrana u boji sa upravljanjem na dodir moguće je, pored ostalog, upravljanje integrisanom pripremom za mobilne telefone. U ostale istaknute detalje spadaju brojni priključci za eksterne uređaje i mogućnost povezivanja logotipova stanica.

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi