Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Kvalitetniji život kroz veću udobnost. Novi Passat.

 

Veći kvalitet života putem veće udobnosti.

Spadate li u grupu vrlo zaposlenih ljudi, koji su često na poslovnom putu ili privatno upravljaju svakodnevnim porodičnim životom? U tom slučaju je pouzdano vozilo vrlo važno za vas. Novi Passat je međutim mnogo više od toga: njegov posao (zadatak) je da vam olakša vaš posao. Zahvaljujući intuitivnim funkcijama, svaka vožnja postaje iskustvo na visokom nivou udobnosti.

Spoljašnjost Elegancija i dinamika- ukratko.

Uspješna kombinacija sportske i skladne linije: dinamični dizajn sa izrazitim svjetlosnim potpisom daje novom Passatu samopouzdan i samouvjeren spoljni izgled.

Unutrašnjost Koncepcija prostora je rafinirana.

Unutrašnjost ne samo da pruža udobnost na visokom nivou, nego daje i prijatan osjećaj prostora. Najzanimljivija su sjedišta i ukrasi/dekori visokog kvaliteta.

Ambijentalna rasvjeta Podesite pojedinačne svjetlosne akcente.

Opcionalna ambijentalna rasvjeta sa podesivom jačinom stvara impresivan i jedinstven osjećaj za prostor.

Komfor

Passat ostavlja snažan utisak na mnogo načina, sa udobnim funkcijama koje će učiniti da se osjećate dobro kako na dugim tako i na kratkim relacijama.

Digitalni kokpit

Visoka rezolucija i interaktivno.

Analogno je stvar prošlosti. Zamjenite po želji klasične okrugle instrumente sa displejem u visokoj rezoluciji. Inovativni digitalni kokpit može vam pružiti informacije, koje daleko prevazilaze prikaz brzine i stanja rezervoara za gorivo.

Saznajte više

Easy Open. Prtljažnik otvorite laganim pokretom noge.

Zamislite da vaše opuštanje počinje već prije polaska. Sa opcionalnom funkcijom "Easy Open" jednim malim pokretom možete da otvorite električna vrata prtljažnika.

Saznajte više

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE kod Volkswagena stoji za sve inteligentne sisteme asistencije za upravljanje vozilom. Za sve one koji već danas postoje kod nas, one koje razvijamo za sjutra, i one koje istražujemo za budućnost. Ali IQ.DRIVE istovremeno stoji i za inovativne ideje sa jasnim fokusom: vaš komfor i vaša sigurnost.

IQ.DRIVE mogućnosti

Travel Assist

Nazad na pregled

Uživajte u komforu na pritisak tastera.

Zamislite da jedan dio upravljanja vozilom preuzmu sistemi asistencije u vašem Passatu. To za vas znači da se sa opcionalnim sistemom asistencije za upravljanje vozilom "Travel Assist" već danas možete voziti komfornije i opuštenije.

Parkiranje

Nazad na pregled

Parkiranje nikada nije bilo lakše.

Samostalno parkiranje je stvar prošlosti. Sa pomoćnim sistemom za parkiranje, koji se serijski ugrađuje počevši od paketa opreme Business, i za sistemom asistencije za parkiranje "Park Assist", koji se može dobiti po želji, uštedećete mnogo truda prilikom parkiranja i manevrisanja vozilom i u svakom trenutku ćete zadržati kontrolu nad svojim vozilom.

1 U okviru granica sistema.

Elektromehanički pojačivač snage kočenja

Nazad na pregled

Optimizovano za kratki kočioni put.

Sa serijski ugrađenim elektromehaničkim pojačivačem sile kočenja u kombinaciji sa sistemom za nadziranje okruženja "Front Assist", sa prepoznavanjem pješaka, put kočenja vašeg Passata moguće je skratiti.1 Tako se na primjer može smanjiti rizik od udesa sa pješacima.

1 U okviru granica sistema.

Front Assist

Nazad na pregled

Sistem za nadziranje okruženja "Front Assist" sa prepoznavanjem pješaka

Sistem može da prepozna pješake na ulici i da vas upozori na vrijeme. Ako ne reagujete, on može automatski da zakoči vozilo i da na taj način u idealnom slučaju i u okviru njegovih sistemskih granica spreči udese sa pješacima.

Proaktivni sistem zaštite putnika u vozilu.

Nazad na pregled

Proaktivni sistem zaštite putnika u vozilu.

Proaktivni sistem zaštite putnika u vozilu obezbjediće vas u okviru granica sistema u kritičnim situacijama, kao npr. u slučaju očekivanog sudara.

Start Video

Svjetska premijera Novi Passat 2019

Infotainment

U vašem novom Passatu vi i vaši putnici imaćete dobre zabavne sadržaje i bićete dobro umreženi. Uživajte u izvanrednom zvuku, intuitivnoj navigaciji i komforu sistema glasovne asistencije, koja sluša vaše komande.

Striming medija preko interneta

Media-Streaming

Dok ste na putu, ne morate se odreći svojih omiljenih sadržaja: preko Infotainment sistema vašeg Passata na raspolaganju su vam izabrane striming usluge,

Saznajte više

Čeka na vašu komandu: upravljanje glasovnim komandama.

Razgovarajte sa sistemom za glasovne komande, a da pri tom ne morate skretati pogled sa puta. Bilo da putem glasovnih komandi birate vašu omiljenu muziku ili planirate rutu putovanja - sistem za glasovne komande, uvijek će vam biti pri ruci.

Saznajte više

Radio "Composition". Dobar zabavni sadržaj.

U vašem Passatu vi ste šef programa: sa serijski ugrađenim radio aparatom "Composition" ne postoji mogućnost da se javi dosada.

Saznajte više

Tako ćete sa dobrim zabavnim sadržajima uvek ostati na pravom kursu.

Navigacioni sistem "Discover Pro", koji se može dobiti po želji, pomoći će vam da dobro stignete do cilja. On ostavlja snažan utisak zbog raznovrsnih multimedijalnih sadržaja i naročitih istaknutih sadržaja u vezi sa komforom, kao što su striming & internet paket ili We Connect Plus.

Saznajte više

Povežite se sa svijetom.

U Passatu ste online. Na način na koji ste navikli u svakodnevnom životu - uvijek i svuda, sa prijateljima, porodicom i poslovnim partnerima. Ugrađena eSIM kartica pruža vam direktan pristup mobilnim uslugama i uslugama We Connect. Zato ostanite up-to-date i dobro zabavljeni na putu.

We Connect Plus

We Connect Plus.Mobilnost – iznova.

Ponekad su male stvari mnogo jednostavnije. Volkswagen aplikacije za automobile mogu se preuzeti direktno u vaš infotainment sistem. U kombinaciji sa We Connect i We Connect Plus1, ovaj sistem čini vaš svakodnevni život sa Passatom veoma udobnim. Sa aplikacijama kao što su Park i Mi iskustvom i uslugom, vaš život će biti mirniji i jednostavniji. Želite da probate?

Mobilni ključ

Mobilni ključ. Dijelite svoj Passat sa drugima.

Praktično i inteligentno: otvorite i pokrenite Passat jednostavno i brzo svojim pametnim telefonom* kao ključem. Mobilni ključevi se takođe mogu poslati prijateljima i članovima porodice, čime svoj Passat koristite na najbolji način.

Saznajte više

* Dostupno samo za Samsung pametne telefone sa GSMA standardom. Preduslov je opciono dostupan navigacioni sistem "Discover Pro".

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team