VW Touareg: "R-Line"

Touareg "R-Line" nudi brojne dodatke opremi za sportski izgled koji garantuje trajnu impresiju.

Zahvaljujući svom prepoznatljivom prednjem odbojniku koji karakteriše R-Line C potpis i logotip na rešetki hladnjaka, pojava ovog modela se izdvaja iz mase. Touareg "R-Line" ima moćnu pojavu zahvaljujući R-Line dizajnerskim dodacima za vrata, ukrašen luk točkova u boji vozila i sjajno crni difuzor sa hromiranim izduvima.

Enterijer Touareg "R-Line" osvaja publiku ne samo na prvi pogled nego i dodir,  zahvaljujući kožnom multi-funkcionalnom upravljaču koji je ukrašen R-Line logotipom i Silver Wave aluminijumskim dekorativnim detaljima. Ukrasna lajsna na pragu sa R-Line logotipom, sa mogućnošću osvetljenja uz opcioni paket, i pedale od nerđajućeg čelika dopunjuju napredan sportski utisak.

Opciona luksuzna sedišta od "Savona"* kože u dvije nijanse sa Carbon Style detaljima od kože vozilu daju dinamičan izgled. Opciona "Vienna"** koža sa Cristal Gray šavovima zaista zapadaju za oko. Obije verzije sjedišta nose R-Line logotipe na prednjim sjedištima. Pored toga, uz obije verzije sjedišta, enterijer je crne boje sa Cristal Gray šavovima. Instrument tabla, multi-funkcionalni volan, centralni naslon za ruke i ručica mjenjača pristaju sportskoj R-Line liniji.

Opcioni R-Line Exterior paketi za "Elegance" i "Atmosphere" linije opreme naglašavaju jak i izvanredan karakter. Oni uključuju posebne stavke za eksterijer, nudeći savršeno rešenje za sve koji žele da ostave poseban dinamični utisak.

* centralni dio sjedišta i unutrašnje obloge

** centralni dio sjedišta i unutrašnje obloge

 

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi