VW Touareg: IQ. LED Matrix svjetla

Senzacionalno: vaše oči će biti privučene dizajnom opcionih IQ. Light - LED Matrix svjetala na modelu Touareg. Pored osnovne funkcije poput kratkih i dugih svjetala, specifični pojedinačni LED segmenti se mogu uključiti i isključiti koristeći matrix tehnologiju kako bi formirali distribuciju bogate svijetlosti, u zavisnosti od različitih situacija tokom vožnje.

Vozila koja se približavaju kao i vozila ispred su detekovana kamerom ukoliko vozite uz duga svjetla. Određeni LED segmenti su kontrolisani kako bi omogućili trajnu vožnju sa dugim svijetlima, na primjer, segment koji osvetljava saobraćajne znake će biti smanjena kako bi se sprečilo da vas zaslijepi odraz svijetla.

Bez obzira da li vozite u gradu ili ne, obilaženje drugog vozila noću na glavnom putu  ili vožnja autoputem po lošem vremenu: širina, dužina i intenzitet segmenata IQ. Light - LED Matrix svjetala su prilagođena svakoj situaciji u vožnji. Matrix tehnologija osvetljava drum mnogo jasnije i time vodi do veće sigurnosti i opuštenije vožnje - bez odsjaja i refleksije.

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi