T-Cross: Unutrašnjost

Volite kada Vaše vozilo poseduje tu neuhvatljivu dodatnu vrednost koja u sebi sadrži i Vašu ličnu notu? Onda će vas obradovati standardni enterijer i dizajnerske mogućnosti novog T-Cross-a. Na raspolaganju imate tri paketa dekorativnih uložaka sa različitim dizajnom. Odaberite Vaš omiljeni paket i učinite da  enterijer Vašeg T-Cross-a bude ekspresivniji zahvaljujući različitim bojama centralnih panela i unutrašnjih strana navlaka, kao i dekora i presvlaka centralnih konzola.
Pored mnogobrojnih dizajnerskih mogućnosti T-Cross vam nudi i visok nivo komfora. Linije modela T-Cross i Life su udobne i opremljene su visoko kvalitetnim materijalom za sedenje. T-Cross Style model ima sedišta udobna poput sportskih.
Zahvaljujući nenametljivom osvetljenju modela Style, a po mogućstvu i modela T-Crosse Life , ne morate više da se odričete atmosferičnosti Vašeg enterijera. Atmosferično osvetljenje stvara suptilne akcente svetlosti u unutrašnjosti Vašeg T-Cross-a, koji su veoma prijatni, pogotovo kada su u pitanju noćne vožnje ili duge vožnje u mraku. Takvo osvetljenj je, osim toga, i prizor koji sam po sebi lep.

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi