Vi određujete individualni izgled vašeg enterijera.

Presvlaka za središnju sekciju i unutrašnjost u titanijumski crnoj boji daju enterijeru muskularni dodir. "Transition", dekor u 3D dizajnu u sjajno crnoj i sivoj boji, kao i poklopac centralne konzole u sjajno crnoj boji takođe daju enterijeru određenu muskularnu notu. Crna kućišta retrovizora i zatamnjena zadnja stakla savršeno se uklapaju u ovaj enterijer. Ceo paket je zaokružen 17-inčnim "Manila" točkovima u crnoj boji za Cross Life i takođe crnim 18-inčnim "Köln" točkovima za liniju Style.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. ¹ Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Close
Zatvoriti meni
Zatvoriti
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team