Više prostora za vaš komfor.

Unutrašnjost

Vaša sigurnost je u centru pažnje: Polo Trendline specifikacija: "Front Assist" sistem nadzora, standardna je oprema, uključuje i Kočenje u sličaju nužde u gradskim uslovima kao i Zaštitu pješaka, pomaže u otkrivanju kritičnih situacija i skraćuje put kočenja u hitnim slučajevima. Vazdušni jastuk takođe nudi dodatnu zaštitu putnicima napred i pozadi prilikom hitnih slučajeva.

 

Mnogo prtljaga? Nikakav problem sa prostranošću novog Pola. Comfortline specifikacija: u standardu ima ravan odeljak na podu za prtljag. U kombinaciji sa simetrično razdvojenim naslonima na zadnjem sjedištu, sada možete lakše odlagati druge predmete ili namirnice iz veće kupovine. Radio uređaj "Composition Colour", klima uređaj i višenamenski upravljač, standardno u Polo Comfortline, pružaju osećaj kvalitetnog zvuka i prijatne klime tokom cijele godine.

 

U savršenom svijetlu

Ambijentalno osvetljenje

Ne morate biti u mraku kada vozite po mraku. Ambijentalno osvetljenje , koje je standardno u Polo Highline opremi, stvara prijatnu atmosferu sa akcentom na unutrašnjost vozila: naslon za glavu, donja ivica komandne table, prostor za noge, dekorativni elementi na vratima i prednji prostor za odlaganje (opciono sa bežičnim punjačem) su stilski naglašeni belim snopom svijetlosti.

 

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi