Na pravom kursu uz dobru zabavu.

Car-Net "Guide & Inform"

Car-Net: u Volkswagenu, tako nazivamo internet u vašem vozilu. Car-Net nudi niz praktičnih usluga i korisnih aplikacija. Car-Net "Guide & Inform" paket usluga je dostupan za vas sa opcionim "Discover Media" navigacionom uslugom. Konektovanje na internet znači da možete koristiti najažurnije podatke na raspolaganju. Na primjer, možete saznati skoro u realnom vrijemenu kad se stvara i raščišćava gužva u saobraćaju. A još je pogodnije što će se vaša ruta sama prilagođavati automatski.

Koristite svoje aplikacije u vašem Polu.

App-Connect

Opcioni Car-Net App-Connect omogućava da jednostavno povežete vaš pametni telefon na opcioni "Composition Media" radio sistem ili "Discover Media" navigacionu funkciju, takođe dostupnu kao opcija. Na taj način možete koristiti odabrane aplikacije sa vašeg mobilnog telefona na ekranu osetljivom na dodir. Pojednostavljeno rukovanje nije jedina pogodnost- niz aplikacija može obraditi informacije koje su dostupne o vozilu da bi vam obezbjedili dodatne korisne i zabavne funkcije.

 

Volkswagen nudi tri interfejsa za povezivanje pametnih telefona sa širokim opsegom opcija: MirrorLink®, Google's Android Auto™ and Apple CarPlay™. Možete provijeriti koji od navedenih tehnologija je kompatibilna sa vašim pametnim telefonima na www.volkswagen.de/mobiltelefon. Imajte na umu da neke aplikacije nijesu dostupne za svaku od ove tri opcije i dostupnost ovih tehnologija može varirati u zavisnosti od toga u kojoj zemlji se nalazite.


 

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi