Omogućava da vidite tačno one informacije koje želite.

Active Info Display

Sa novim opcionim aktiv info ekranom možete uživati u prednostima instrument table sa TFT ekranom u boji, visoke rezolucije dijagonale 26cm (20,25 inča). Pored veće gustine piksela, intenzivnijih boja i svijetline, kao i većeg kontrasta, takođe je u ponudi i opcija izbora različitih prikaza. Omogućeno je precizno prikazivanje dodatnog sadržaja, ko što je brojač, brzinomjer i brojač kilometraže na instrument tabli.

Jednostavno izaberite sve što želite da vidite koristeći multifunkcionalni upravljač i Infotainment sistem: u zavisnosti od vaših potreba, možda ćete željeti da prikažete detaljne podatke o vožnji ili navigacionu mapu preko cjelog ekrana, ili vizuelni prikaz vaših sistema asistencije. Umjesto klasičnog analognog instrumenta na cjelom ekranu možete prikazati informacija o naslovu pjesme koja se trenutno reprodukuje sa vašeg MP3 plejera ili informacije o kontaktu sa kojim trenutno razgovarate telefonom. Ili biste se radije odlučili za kombinaciju, recimo, navigacione mape i prikaza medija.

Možete da konfigurišete i sačuvate do tri prikaza putem Infotainment sistema, a zatim ih izaberete pritiskom na dugme na multifunkcionalnom upravljaču Tradicionalni profil je dostupan koji, kao obično, prikazuje višenamenski ekran koji naizmjenično pokazuje brzinu i broj obrtaja.

 

Close
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi